Скандальна і епатажна українська співачка, "королева" шоу-бізнесу, голосиста Оля Полякова дала відверте інтерв'ю, в якому засудила артистів, що підтримують путінський режим і війну в Україні.

Відповідний пост розмістили в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

"Оля Полякова висловилася про колег, які не називають росію агресором Як менша донька @polyakovamusic передчувала, що буде війна? Де зірка зараз? Що думає про мовчазних зірок, які бояться сказати правду? Подробиці на YouTube за посиланням у сторіз та шапці профілю", - підписаний відеоролик за участю Олі Полякової.

Важливо помітити, що українські юзери повністю підтримали Олю Полякову і її зухвалі слова. Однак знайшлися і користувачі з росії, які почали захищати своїх "воїнів", яких нібито садять у в'язниці, за те, що вони відмовляються йти в Україну з війною.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Олічка, ти найкраща! Ти одна з нас!", "Це правда, ДІРКИ російського шоу-біза..", "Оля браво!!!!!!!!", "Українець Мачете ((((
теж за "мирний мир" Ні слова про засудження агресора ! Та підтримку Украінців ! (Слабак ..", "А ви знаєте що хто відмовляється воювати у нас, садять на 15 років!Пацанів по 20 років у кого рідня в Україні садять на 15 років,але це краще..чим померти хлопчикам..такі є в Росії!", "Про Гагаріну згодна на 100%, нас вбивали, а ця тварюка співала на концерті...в голові не вкладається, просто дно.....Оля, вам дякую ....", "Оля, просто правду сказала, аплодую стоячи...всі хто підтримує і мовчить всі будуть горіти в пеклі!", "Оля респект", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на інтерв'ю Олі Полякової
Коментарі на інтерв'ю Олі Полякової

Коментарі на інтерв'ю Олі Полякової
Коментарі на інтерв'ю Олі Полякової

Коментарі на інтерв'ю Олі Полякової
Коментарі на інтерв'ю Олі Полякової

Нагадаємо, що Оля Полякова звернулася до українців.