Бійці ЗСУ ведуть військове протистояння російським окупантам, а українці тим часом запустили музичний опір. Так, на сторінці goloskrainy_official в instagram розповіли історію українки, яка була змушена покинути будинок через війну, а зараз допомагає всім нужденним.

Учасниця 11 сезону "Голосу країни" Олена Левашева виконала в ефірі" сніданок.Онлайн "пісню" Моя земля". Війна внесла в життя українки несподівані корективи. Один з її родичів позбувся житла в результаті обстрілів російськими військами. Через війну Олена переїхала жити в село разом з усією родиною.

Олена Левашева. Фото: скрін youtube
Олена Левашева. Фото: скрін youtube

"Ми продовжуємо наш музичний опір. Сьогодні в ефірі "Сніданку.Онлайн" почули пісню "Моя земля" від Олени Левашевої, учасниці одинадцятого сезону"Голосу країни". Дівчина родом з Харкова. Під час обстрілів один член її сім'ї залишився без квартири. Олена зібрала всю сім'ю і всіх своїх тварин і переїхала в село. Зараз допомагає людям онлайн", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями і росіянами: "Борються з бойовими качками і чайками". Співачка показала, в чому різниця між українським народом і росіянами.