Український шеф-кухар і суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, що незважаючи на бойові дії в Україні він зараз знаходиться в Києві і працює на благо країни. Він показав в instagram кілька знімків з роботи і розповів, як допомагає в цей складний час.

Володимир Ярославський залишився в Києві і працює в ресторані, незважаючи на бойові дії. Він зазначив, що прислухався до президента, що бізнес повинен працювати. Шеф-кухар зазначив, що меню ресторану досить маленьке, але це не заважає робити людей щасливими. Також заклад щодня готує страви для бійців ЗСУ та медиків.

Володимир Ярославський, фото з Instagram
Володимир Ярославський, фото з Instagram

"Я вдома в Києві. Настрій гарний і позитивний! Ми відкрили ресторан Lucky @lucky.restaurant для відвідувачів - підтримуємо один одного, як і говорив президент! Готуємо кожен день 7-8 гарячих страв - прям як в мішленівських італійських ресторанах - маленьке меню, але всі щасливі! Ми продовжуємо готувати 300 обідів щодня для захисників Вітчизни і для лікарів. Троє хлопців з нашого колективу вже мобілізовані і захищають нашу країну від наступу окупантів. Я вірю в Україну і в нашу перемогу", - написав він.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, зірка "Голос країни-11" з Харкова знайшла, як заспокоїтися через втрату "рідного" будинку:"Моя земля не плаче".