Відома українська співачка Слава Камінська, попри те, що поїхала з країни не перестала підтримувати українців, та розміщувати інформацію про правду війни в Україні.

Однак цього разу Слава показала дещо іншу картинку, імовірно вирішивши трохи розрядити напружену атмосферу. У своєму сторіс на Instagram Слава Камінська показала кадр, як Зеленський дає гарного ляпаса путіну. Таке відчуття, що путін або загубив щелепу, від потужного удару, або от-от її загубить.

Слава Камінська. Фото: Instаgram
Слава Камінська. Фото: Instаgram

Напевно це бажання багатьох українців, і це найменше, що хотілося б зробити з людиною, яка наказує вбивати українців, дітей, та мирних мешканців. І багато українців не розуміють, чому за що таке відбувається.

Тому зробити як мінімум боляче своєму кривднику - бажають багато хто з тих, хто втратив своїх близьких, рідних, або вимушений потикатися серед чужих людей в чужій країні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сторіс Слави Камінської. Фото: Instаgram
Сторіс Слави Камінської. Фото: Instаgram

Відомо, що співачка поїхала з України, коли почалася війна. Вона виправдовувалась перед українцями, адже вона мама та донька, і змушена була покинути зону бойових дій. Однак так зробило багато людей, і в цьому не має нічого поганого в тому плані, що кожна людина для себе вирішує що їй важливіше і за це не можна засуджувати.

Нагадаємо, раніше Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Холостяка" Даша Квіткова показала порізане осколками обличчя після бомбардувань.

Також "Знай.ua" писав, що Святослав Вакарчук показав, як приймають переселенців на заході України.