Популярний український артист, репер і продюсер Потап поділився публікацією в соціальній мережі. Він повідомив українцям про те, що його залякують.

Відповідний пост Потап розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Дорогі Шантажисти! У мене вам кілька пропозицій! Не зрозумійте приворотно, але! Раз вже ви шантажуєте мене і погрожуєте, спробуйте робити це не з російських номерів телефонів,друге якщо не вдається відправити з українського, то хоча б пишіть по українськи. Якщо не виходить ні те не інше, то прошу вас використовувати правильний прапор і символіку, у вашому випадку підійде російський прапор і фашистська свастика. І четверте, найголовніше, Вибачте але Вам доведеться почекати, по-перше я дуже зайнятий, як і всі мої друзі націоналісти, а таких більше 40 мільйонів тим, що ми боремося з вашими окупантами-фашистами,а по-друге вас дуже багато,не могли б ви самоорганізуватися і стати в чергу, Щиро дякую за розуміння! СЛАВА УКРАЇНІ!", - підписав публікацію відомий продюсер.

Численні юзери, які підписані на сторінку Потапа, не пройшли повз даної новини. Люди не стали мовчати і почали писати відгуки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

"Та налаштуйте так аби вам могли писати лише ваші контакти забагато честі "шантажистам"", "Слава Україні!!!", "слідом за кораблем Слава Україні", - пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі на пост Потапа в Instagram
Коментарі на пост Потапа в Instagram

Нагадаємо, що Оля Полякова звернулася до своїх фанатів.