Популярна українська співачка Джеррі Хейл, справжнє ім’я якої Яна Шемаєва, виступила перед аудиторією в Амстердамі. Про це вона розповіла на власній Instagram-сторінці, на яку підписано понад 186 тисяч осіб.

Вона подякувала глядачам за увагу і підтримку України в ці важкі часи.

«Thank you, AMSTERDAM, for singing along with my beloved UKRAINE. #PUTINGOHOME. Амстердам співає українську народну», - написала співачка.

В столиці Нідерландів відбувся концерт на підтримку українців та проти російської агресії. На концерті вона виконала всесвітньовідомий хіт українських ультрас – «Путін – х*йло», а їй підспівувала ціла площа людей.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Українцям припала до вподоби ідея виконання всесвітньо відомого хіта у центрі Європи. Багато хто підтримав вчинок улюбленої співачки, а декому пощастило зустрітися з нею після концерту.

«Молодець!», «Були раді познайомитися в живу. Буду рада показати Амстердам!», «Дякую за підтримку!», - пишуть у коментарях співачці її українські прихильники.

Нагадаємо, портал Знай.uа повідомляв, що Jerry Heil закохалася в саму себе і показала плюс маленьких грудей

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести путіна: "Не бійтеся, вас більше". Співачка Тіна Кароль звернулася до росіян після того, як їй довелося виїхати з рідного дому.

Також портал Знай.uа повідомляв, що автор хіта Rampampam Мінеллі поділилася враженнями про "життя" в Україні: "виникли проблеми". Знаменита співачка розговорилася про стресову ситуацію в Києві.