Співачка Віра Брежнєва, яка тривалий час жила та працювала в Росії, наразі виїхала до Італії з донькою, де займається волонтерською діяльністю.

Раніше вона писала, що сподівалася, що це закінчиться швидко, але так і не дочекавшись, виїхала з країни. Як виявилось, у Брежнєвої в роду порівну української та російської крові, але її рідні в Києві.

30 березня виконавиця у своєму Instagram присвятила пост своїй старшій доньці Софії, яка відзначала свій 21 День народження.

Привітання супроводжувалось серією зворушливих сімейних світлин та висловленням надії на світле майбутнє та мирне життя.

21. Рівно стільки років тому цього дня народилося моє кохання, моя радість, моя мудрість, моя ніжність, мій досвід, моє продовження, моє майбутнє… Моя перша дитина і моє перше усвідомлене щастя 🙏 @sonyaxkiperman Сьогоднішній день ми один для одного наповнили прекрасними спогадами про кожен рік, місяць, день… про час безтурботних усмішок, планів, можливостей зібратися разом всією сім'єю ♥️ Я дуже хочу в особі своєї донечки побажати всім дітям кохання, світлого майбутнього та мирного життя. 🙏
- не стримуючи емоцій, поділилась Віра.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

пост Віри Брежнєвої, Instagram

Нагадаємо, Лобода, Лазарєв, Брежнєва і Бєдняков не стримуючи емоцій звернулися до окупантів

Знай.ua писав, як Тіна Кароль пішла в монастир і не ховаючи сліз звернулася до росіян

Пригадаймо, як Віра Брежнєва "втекла" з росії до Польщі заради українців