Американська співачка, реперша і актриса Ліззо вирішила проблему для тих, хто не встиг підготуватися до пляжного сезону. Знаменитість запустила лінійку купальників і нижньої білизни для жінок всіх розмірів. Про це зірка написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.
Відома американська співачка, реперша і актриса Ліззо запустила власну лінійку одягу, а точніше купальники і нижню білизну. При цьому розмір підібрати для себе зможе кожна жінка, не залежно від розмірів.

Білизна. Фото: instagram
Білизна. Фото: instagram

Відзначається, що розмірний ряд від 6XL до XS. Ліззо вклала в цей проект багато сил і часу. Відзначається, що вона працювала над дизайном аж 5 років. Однак праця була не марною, адже тепер жінкам всіх розмірів буде у що одягається і сходити на пляж.
"Це мрія 5 років у процесі створення.... Представляємо @YITTY: коригуючу білизну, яку можна носити в нижній білизні, верхньому одязі і де завгодно. Для кожного проклятого тіла. 6X до Xs. Ви готові до YITTY LIBERATION? Незабаром", - підписала публікацію співачка.

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями і росіянами: "Борються з бойовими качками і чайками". Співачка показала, в чому різниця між українським народом і росіянами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще