Українська телеведуча Регіна Тодоренко відродила свій YouTube-проєкт, щоб поговорити з психологом, як" жити в нинішніх реаліях", але при цьому жодного разу не згадала про війну рф проти України. Про це інформує telegram-канал "культурна Пральня".
Регіна Тодоренко відродила свій YouTube-проєкт, де обговорила з гостем як боротися з агресією, чи варто висловлювати свою позицію на тему "того, що відбувається". При цьому є тези, що мовчання це теж позиція і не потрібно засуджувати людей, які нібито кричать всередині себе. Вся суть " рад " зводиться на тому, щоб менше дивитися новини і берегти нерви.

Регіна Тодоренко. Фото: Instagram
Регіна Тодоренко. Фото: Instagram

Зірка на повному серйозі каже, що війну потрібно перечекати і перетерпіти. У своє виправдання Тодоренко привела в приклад Швейцарію, яку не засуджують за нейтралітет. Втім, вона, судячи з усього, не спромоглася дізнатися, що Швейцарія вже не стоїть осторонь і ввела санкції проти Росії, а також приймає біженців і розслідує злочини ЗС рф, скоєні в Україні.

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями і росіянами: "борються з бойовими качками і чайками". Співачка показала, в чому різниця між українським народом і росіянами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще