Відома виконавиця Світлана Лобода довгий час не висловлювала своєї позиції з приводу нападу рф на Україну, але після блокування її сторінки в Instagram почала плакати і розповідати, що активно допомагає ЗСУ. Про це повідомляє unian.
Світлана Лобода в перші дні війни мовчала про російське вторгнення в Україну через що потрапила в "чорний список" артистів. Однак через деякий час виконавиця перервала мовчання і висловилася проти війни в Україні. Також вона заявила, що постійно робить все можливе, щоб допомогти українській армії і займається волонтерством.

Світлана Лобода. Фото: скріншот youtube
Світлана Лобода. Фото: скріншот youtube

Співачка активно перераховує гроші на потреби ЗСУ, тому творці платформи TheyLoveWar переглянули своє рішення і прибрали зірку з чорного списку.

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

"Вважаємо своїм найкращим результатом, що деякі з опублікованих визнали свою помилку, визначилися з власною позицією і почали говорити правду про напад Росії на Україну. Кілька персон після цього прибрали з чорного списку. Наприклад, Лободу, яка з перших днів почала не тільки говорити про війну в соцмережах, а й активно вести волонтерську діяльність", - зазначили творці платформи.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще