Український музикант і поет Коля Серга зізнався, що дуже шкодує, що не має дітей і заявив, що після перемоги України він обов'язково стане батьком. Про це повідомили на сторінці zhvl_official в соцмережі instagram.

Коля Серга, як і ряд інших українських виконавців, зараз служить в лавах ЗСУ, захищаючи Україну від російських окупантів. Він зізнався, що дуже чекає перемогу і у нього вже є плани на те, що він буде робити після війни.

Коля Сєрга, фото: Instagram артиста
Коля Сєрга, фото: Instagram артиста

Музикант зізнався, що за своє життя він встиг побачити дуже багато, чимало подорожував. Однак він шкодує про одне, що досі не став батьком. Він заявив, що як тільки закінчиться війна у нього обов'язково з'явиться дитина.

"У мене було все! Я побачив світ, дуже багато подорожував. Я дуже глибоко подорожував у духовний світ, брав участь у різних практиках. Навчатися. Я стільки побачив граней світу цього, а дітей у мене немає", - сказав музикант.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Може воно й на краще, що немає дітей. Ти молодий і у тебе все попереду. Після війни будуть дітки і ти будеш щасливий. Нехай ангел хранитель завжди буде з тобою! Ми тебе любимо!",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Даша Квіткова показала, заради кого все ще тримається: "Мої солоденькі щічки".

Також ми писали, "єдині, як ніколи": Аліна Паш разом з колегами зберуть у Польщі грошей для діточок, що постраждали від війни.

Нагадаємо, нова пісня? Jerry Heil і Alyona Alyona збираються випустити власну молитву, борються за майбутнє України.