Відомий шеф-кухар з шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко, який ще донедавна був об'єктом хейту батьків-школярів через нове меню, яке намагалися впровадити в школах, розповів, де можна скуштувати його коронні страви.

За словами Клопотенка, він перебрався у Львів. Про це кухар розповів на своїй сторінці в Instagram. Євген розповів, що за п'ять днів вони змогли організуватися та запуститися. І тепер він зміг нарешті спокійно постпати.

"Поспав я нормально вперше за багато тижнів. Сон — це супер. Сон — це сила. Люблю сон. Всім за можливістю раджу практикувати сон, щоб не поїхати мізками", - порадив Євген.

Також він розповів про ініціативу, яка працює, щоб готувати для армії і просто для кожного, хто хоче до нас завітати. Також він зазначив, що поїде до Франківська, щоб наближчим часом і там "щось придумати".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Дуже багато людей нас підтримують. Це неможливо описати, просто до сліз. Хочу всім подякувати", - розповів Євген.

Клопотенко потроху вчиться львівської гвари. Він повивчав галицькі слова, щоб більше розуміти місцевих мешканців.

"Наступного тижня думаємо щось організувати, аби зробити подяку Львову за те, що прийняли нас", - пообіцяв Клопотенко.

"Євген, Львів вам дуже вдячний ! Забігаємо до вас часто на Борщ ! Нехай пробачить мені мати, але ви її перевершили", "чекаємо у Франику", "Їли щойно ваш пампушкобургер", "Треба робити те, що найкраще вмієш, і буде щастя!", - написали в коментарях вдячні українці.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча згадала мирне життя до приходу російських "визволителів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Дизель-Шоу" Вікторія Булітко готова до "спецоперації" з видалення путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала, заради кого все ще тримається