Переможниця третього сезону "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася спільним знімком з 71-річною супермоделлю і матір'ю Ілона Маска Мей Маск і зізналася, що для неї Вона приклад для наслідування. Публікацією вона поділилася на своїй сторінці в instagram.

Ольга Мартиновська поділилася кількома яскравими знімками, на яких позує з мамою знаменитого мільярдера і інженера Ілона Маска. 71-річна супермодель Мей Маск, як і її син, підтримує Україну і її народ в цей складний період. Мартиновська зазначила, що зустріла її випадково в одному з ресторанів.

Ольга Мартиновська . Фото: скрін youtube
Ольга Мартиновська . Фото: скрін youtube

"Жінка, яка має ПЛАН...я прочитала залпом за 2 дні. Знайшла стільки відповідей для себе. Якщо ви ще ні - то саме час💔 @mayemusk - це абсолютна краса душі і тіла, щирість і доброта. Вона плаче про Україну! І він знає, що ми переможемо!",- підписала публікацію Мартиновська.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще