Відомий український телеведучий Юрій Горбунов показав, що війна не перешкода для справжнього кохання. Він опублікував ролик в instagram, на якому боєць ЗСУ практично на передовій робить пропозицію руки і серця своїй коханій.

В Україні вже пішов другий місяць війни, яку розпочала Росія. Після вторгнення життя багатьох українців кардинально перекинулася, помінялися цінності. Однак незважаючи на ситуацію в країні залишилося місце для справжнього кохання.

Пропозиція. Фото: скрін з відео
Пропозиція. Фото: скрін з відео

Так, Юрій Горбунов показав, що війна не перешкода для закоханих. Він поділився відео, на якому боєць ЗСУ практично на передовій, під кулями зробив пропозицію своїй коханій. Дівчина відповіла взаємністю. Телеведучий зазначив, що це в черговий доводить всю силу нашої нації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Хіба війна може завадити закоханим українцям?? Таку націю не здолати!! Багато років молодій родині!!!",- підписав відео Горбунов.

Раніше Знай писав, "народжений під час війни": Андре Тан повідомив радісну новину - життя триває. Андре Тан повідомив радісну новину, довівши, що життя триває навіть незважаючи на війну, яку затіяла Росія в Україні.

Також ми писали, Тіна Кароль розлютила українця своїм співом з глибоким декольте: "Може краще до церкви?".

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах. Хореограф розповіла, як її прийняли в Італії і заявила, що сподівається незабаром повернуться в Україну, щоб відновлювати її після нападу рф.