Знаменитий український співак Олександр Пономарьов опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram відео-мем про Чорнобаївку, де ЗСУ вже більше десяти разів розбивали техніку російських окупантів.

Вже другий місяць в Україні триває війна, яку розпочала Росія. За цей час в українців з'явилися нові герої і меми, які по своєму радують в цей складний час.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Так, одним з таких мемів стала Чорнобаївка. Це населений пункт у Херсонській області, де українські захисники неодноразово розбивали техніку російських окупантів, але вони все одно поверталися в те саме місце і знову зазнавали поразки.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Олександр Пономарьов поділився анімаційним роликом, який передає всю суть російської армії та її дій в Україні.

"Все за планом, втрат немає", - йдеться у відео.

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах. Хореограф розповіла, як її прийняли в Італії і заявила, що сподівається незабаром повернуться в Україну, щоб відновлювати її після нападу рф.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями і росіянами: "Борються з бойовими качками і чайками". Співачка показала, в чому різниця між українським народом і росіянами.