Відома українська співачка і дружина Потапа Настя Каменських звернулася до білорусів, і закликала їх відмовлятися воювати на боці росії.

Про це Настя Каменських написала на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно в Міноборони України заявили, що зафіксовані ознаки підготовки Збройних сил Республіки Білорусь до прямого вторгнення на територію України. Тому і українські військові і багато зірок почали закликати білоруських військових відмовлятися воювати на боці росії.

Скріншот поста Насті Каменських
Скріншот поста Насті Каменських

"Білоруси! Мами, жінки, дівчата! Не відпускайте своїх чоловіків! Чоловіки, не вирушайте на цю війну! Разом ми зможемо не допустити ще більше болю, смертей і втрат! Їх і так вже дуже багато. Вже стільки людей загинуло через війну, розв'язану в мирній Україні! Не з нашої волі, не нашими людьми! Українці мріють, щоб це закінчилося! Відмовляйтеся!!! Не їдьте на нашу землю! Я молюся і вірю, що ви, як і ми, за те, щоб цей жах закінчився!",- зазначила Каменських.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Настя Каменських зазначила, що згуртувавшись білоруси зможуть протистояти своєму керівництву, яке хоче відправити їх на вірну смерть. Тому вона закликала з усіма силами відмовлятися воювати у війні, яку розв'язала РФ.

"Населення країни набагато численніше, ніж її керівництво. Згуртовану відмову всіх солдатів неможливо буде переломити. Ми бачимо всіх, хто з Вашого боку, готовий відступити і не підтримувати війну! Зробіть, щоб тих, хто проти війни, стало ще більше! Вона не ваша: не заради вашої країни, не заради ваших людей, сімей, не заради вашої культури. Будь ласка, Білоруські солдати, не воюйте проти України! Слава Україні! Жыве Беларусь!",- підсумувала Каменських.

Нагадавши, "СРСР 2.0":" Холостяк "Михайло Заливако злив" секретний чат " Путіна з Басковим і Канделакі. Михайло Заливако злив "секретний чат" Путіна про ситуацію в Україні

Раніше Знай писав, Наталія Денисенко в Карпатській глибинці показала, в чому черпає силу: "сильною, як ЗСУ і маріупольці"

Також Знай повідомляв, український дизайнер Андре Тан розповів, як не зламати психіку під час війни: "плакати-це нормально"