Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" Анна Богдан вирішила підтримати українців у тяжку хвилину і вселила віру у перемогу. Блогерка зазначила, що 24 лютого - день, коли "життя зупинилося".

У на своїй сторінці в Instagram Анна Богдан зазначила що цей день змінив українців, їх життя, долю та свідомість, але цей день не відбере нашу свободу та нашу державність.

"Я захоплююсь відважністю нашого народу, згуртованістю та незламністю духу. Зараз у кожного з нас переламний момент життя. І якщо у вас на душі порожнеча, страх невизначеного майбутнього, складний настрій, смуток про минулий щасливий час…який ми не цінували сповна, розпач, біль за втраченими близькими та просто за незнайомих нам людей, то це значить що ви ЛЮДИНА, і що у вас є душа і серце", - зазначила Анна.

Скріншот допису Анни Богдан
Скріншот допису Анни Богдан

Дівчина підкреслила, що українці - дуже сильна нація. Саме тому ми здатні впоратися з усіма негараздами та перемогти російських окупантів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До того ж Анна Богдан закликала українців мріяти про хороші речі, адже так легше пережити навіть найскрутніші часи.

"Ми сильні, і ми впораємося з усіма труднощами, тому що добро перемагає зло. Я, як і всі чекаю закінчення війни, і перед сном мрію про щасливе майбутнє. Спочатку було дуже тяжко мріяти про щось хороше, адже думки були або дуже погані, або взагалі їх не було, закрила очі і темрява. Але згодом коли все-таки переборола себе на хороші думки, мріяти стає краще", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Михайло Заливако влаштував Анні Богдан романтику на місці їх першої зустрічі - згадали прем'єру "Холостяк-11"

Раніше Знай писав, "Холостяк" Михайло Заливако "передбачив" результат війни, Зеленський дістане путіна з бункера: "Через місяць"

Також Знай повідомляв, поки "Холостяк" Міша Заливако сміється над Лукашенком, Анна Богдан ридає від бомб: "Просто виродок"