Лоліта Мілявська яка підтримала путіна у нападі на росію, тепер намагається показати, яка вона розумниця. У черговому зверненні до своїх співвітчизників, які замість інтернету отримали санкції, та не можуть подивитися нові та й старі фільми, співачка вирішила відкрити свій бізнес - з прокату дисків.

У своєму Instgaram Лоліта похвалилася цілою полицею старих DVD-дисків. Виявляється, співачка зберігала цей мотлох для себе, а тепер зможе непогано підзаробити. Вона показала свої скарби, та заявила: "Діло було ввечері, робити було нічого".

"Якщо в ковід я казала, що займуся туалетним папером, то тепер я вам скажу, відкрию прокат дисків".

Дійсно у жінки багатенько дисків, і їй справді можна відкривати прокат. Тільки чи буде на чому переписувати ці диски теж невідомо. У дописі Мілявська пише:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Копатися вдома треба. Можна знайти багато чого цікавого і я розумію, що моє покоління важко розлучається з тим, що навіть вийшовши з моди або поступившись місцем прогресу, має теплі спогади. Всі гастролі, купуючи новинки, я проводила з цими фільмами. Пішла переглядати".

Нагадаємо, раніше Гіркін розповів про повальну деморалізацію в російській армії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", більше не "маленька людина", Світлану Лободу "звільнили" з чорного списку за допомогу ЗСУ та Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко постаріла від мовчання про війну в Україні, намагається уникати будь-яких тем, та вписуватися в норми нової російської цензури.