Європейці послухали пісню Kalush Orchestra "Стефанія", з якою український гурт виступить на Євробаченні в Італії, заставив меломанів дивуватися та шаленіти від міксу стилів та нового звучання.

На YouTube з'явилася реакція європейців на музику Kalush Orchestra. Етнічна музика у поєднанні з репом завела слухачів, найвище оцінила пісню співачка Adel. Вона сказала, що з першої ноти відчула, що це щось неймовірне:

"Я просто не можу передати вам, наскільки я захоплююся Україною. Особливо за те, що вони вміють робити такий тип музики, вони чудово поєднують етнокультуру та попмузику", - заявила співачка.

В цілому музикантам дійсно сподобалось те, що представили Kalush Orchestra, вони назвали пісню фантастичною.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У коментарях по-різному оцінюють нову роботу від України, але зазначають, що коли йдеться про Євробачення — Україна — одна з найкращих, якщо не найкраща.

"Один з моїх улюблених цього року. Поєднання традиційного/етнічного та репу вражає. Україна завжди приносить щось високої якості та рідко зустрічається той самий жанр протягом 2 років поспіль. Ось чому ця країна завжди в моїй топ-5. Я знаю, що деяким людям не подобається цей запис, і вони кажуть, що Україна отримає лише бали "жалю". Але гадаю, що це не так.! Є багато людей, які люблять цю пісню".

"Я сподіваюся, що ця пісня дійсно отримає достатньо балів у Турині", "Це мій переможець, і я все ще думаю, що вони виграють, принаймні телеголосування, якщо не весь конкурс", "Цілком заслуговує на місце в топ-10", - написали користувачі під дописом.

Нагадаємо, раніше Юрій Горбунов довів українців до сліз створенням нової сім'ї на фронті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Святослав Вакарчук поділився історією біженки з Маріуполя, яка врятувалася від обстрілів.

Також "Знай.ua" писав, що режисер "Не час вмирати" про Бонда мовчки прилетів в Україну на допомогу біженцям.