Учасник "МастерШеф" Дмитро Шевченко ще на другий день повномасштабного військового вторгнення росії пішов добровольцем аби захищати рідну землю. Він переконаний, що у такий час це обов'язок кожного українця.

"Думок про те, щоб кудись поїхати, я не мав. Я почав служити на благо Батьківщини, приносити свою користь, як тільки вмію. Скажуть копати – я копатиму найглибшу яму, скажуть стріляти – стрілятиму найкраще. Я солдат, який виконує накази, - зазначили на сторінці "МастерШеф" в Instagram.

Скріншот допису
Скріншот допису

З міркувань безпеки Дмитро Шевченко не розповів де зараз перебуває його рота, однак зізнався, що навіть на війні кухня його не покинула. Одного разу він вирішив допомогти своїм побратимам на кухні після чого його записали до штату кухарем.

"Нам привозять багато їжі, 600-700 людей на день доставляють нам продукти. І ми одразу ж, через інших хлопців, відправляємо їжу тим, кому це необхідно: по бомбосховищам, дитячим будинкам, бабусям-дідусям, яким нема чого їсти. Сплю по 3-4 години на день, але почуваюся максимально корисним. Мене знову ж таки затягло на кухню, я й не зрозумів, як так вийшло", - зізнався він.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська зустрілася з мамою Ілона Маска: "Плаче про Україну". Ольга Мартиновська зустрілася з мамою Ілона Маска і поділилася яскравими знімками

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Раніше Знай писав, "колишній" Ксенії Мішиної з "Холостячки" пішов воювати після "хованок" в укритті: "Згадав розплакався"

Також Знай повідомляв, Олександр Пономарьов посміявся з "успіхів" російських окупантів у Чорнобаївці: "Все за планом, втрат немає". Виконавець посміявся з російської армії та її "успіху" в Чорнобаївці