Відома українська телеведуча Олена-Крiстiна Лебідь показала, як проводить своє дозвілля під час війни. Разом з улюбленим домашнім вихованцем монтує нові проекти.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона публікує важливу інформацію про війну в Україні, а також відволікає шанувальників від новинної стрічки.

Цього разу вона показала, як разом з французьким бульдогом на ім'я Сара готує нові проекти для українців. Даремно час вона не втрачає, тому сіла за монтаж нових проектів.

"Монтаж в шафі (правило двох стін) на прасувальній дошці🙈 Сара кривляє повітряну тривогу🚨 Хоча я більше люблю, коли вона її "глушить" своїм хропінням 🙈 🙈 🙈 " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Судячи з усього, вона вирішила не їхати з Києва під час війни, і знаходиться там, незважаючи на небезпеку. Для монтажу вона підібрала повністю червоний костюм з білими вставками, також стильні тапочки.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Це начебто смішно, прасувальна дошка, і взагалі антураж, але за фактом ніфіга не смішно💙 💛";

"Коли будуть нові випуски ??)))";

"😂";

"Я в таких же умовах ховаюся".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Монтує вона, судячи з усього, нові випуски програми "Аферисти в ciтях". Але, коли вони вийдуть в ефір-ніхто не знає, так як зараз не час для розважального контенту.

Нагадаємо, що Христина Решетник знайшла розраду з "Холостяком" Михайлом Заливако

Раніше повідомлялося, що "Дипломатичний троль": представник України в ООН Сергій Кислиця принизив Путіна і його команду

Також, Україна переможе, а режим Путіна впаде-відомий журналіст давно передбачив майбутнє Росії