Відома телеведуча Нового каналу, Олена-Крістіна Лебідь, відома глядачам за програмою "Аферисти в сітях" похизувалася перед шанувальниками яскравим образом.

Новий образ руда красуня розмістила у своєму Instgaram. Фото настільки яскраве та живе, що відриватися від нього не хочеться навіть на хвилю. Це буяння фарб, кольорів та світлої радості захоплює додає до життєрадісної посмішки зірки.

Лебедь. Фото: Instagram
Лебедь. Фото: Instagram

У коментарі під фото Олена-Крістіна написала: "Весна, приходь! Я пуховик здала у хімчистку!".

Дівчина виглядає приголомшливо. Вона одягнена у вишневу коротеньку сукню з квітчастим принтом. При чому блуза легковажно злетіла з плечей красуні. Яскраву куделю на голові доповнює не менш яскрава червона помада на губах дівчини. Також заакцентовано на очах дівчини.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Лебедь. Фото: Instagram
Лебедь. Фото: Instagram

Шанувальники одразу відреагували на фото.

Лебедь. Фото: Instagram
Лебедь. Фото: Instagram

"Фантастична, воздушна, невагома!!!", "Красуня, як завжди прекрасна", "Яке прекрасне плаття, ось дивилася випуск аферистів завжди приємно дивитися позитив ваш", "Переглянув всі випуски з усіх сезонів за останній місяць, чекаю не дочекаюся нового сезону!! Ви - Легенда!", "Якась особливо гарна фотографія!", "Як у Вас там у Києві справи?", - написал ьишанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Олена-Крістіна Лебідь зізналася, що у неї викликає екстаз - Павла Розенка не згадала

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь прикрила наготу квіточками та ниточками, щоб з'явитися на нараді.

Також "Знай.ua" писав, що Лебедь розмістила фотографію з яскраво-жовтим літаком, який вона нібито змогла "утримати" своїми тендітними руками.