Відомий білоруський актор Євген Сморигін, який тривалий час проживає на території України, висловився знову з приводу війни. Вважає зброю своєю головною зброєю.

Новий пост про це з'явився на сторінці студії "Дизель шоу" в соціальній мережі Instagram. Там було опубліковано звернення Євгена Сморигіна до українського народу.

Не може залишатися осторонь, коли його другий будинок бомблять окупанти. Зараз вважає своєю головною зброєю гумор, і всіляко намагається його використовувати в допомозі громадянам.

"Повномасштабна війна змусила мільйони українців покинути свої будинки і шукати притулку за кордоном. Не виняток і Євген Сморигін @smorigin_evgeni. Він був змушений вивезти своїх дітей і друзів в іншу країну, щоб уберегти від так званого російського світу" - йдеться в повідомлення під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Євген Сморигін. Фото: Instagram
Євген Сморигін. Фото: Instagram

Перший тиждень війни він з трьома дітьми і дружиною провели в підвалі сараю під Києвом, і здригалися від кожного вибуху. Після було прийнято рішення виїхати в Європу. Так як у чоловіка паспорт Білорусі, його пропустили без проблем. Їхали всього чотири дні, і зараз там.

При цьому, він зазначив, що діти поводилися набагато спокійніше, ніж дорослі. Зараз сумують за будинком, і вірять, що скоро всі повернуться назад.

Далі він зазначив, як зараз допомагає країні.

Євген Сморигін, фото: Instagram
Євген Сморигін, фото: Instagram

"Сталося так, що я ніколи в житті не тримав в руках автомат. Я не служив в армії: був непридатний через заїкання. Моя головна зброя-гумор. Я артист. Воюю, як вмію. Упевнений, що толку від мене на сцені буде більше, ніж в окопі. Тому я вирішив виступати з моїми колегами на благодійних концертах - зараз допомагати Україні я можу тільки так!"- підсумував комік.

Нагадаємо, що пропагандист Соловйов влаштував істерику через вибух у Бєлгороді

Раніше повідомлялося, що військовi з самопроголошеної Південної Осетії відмовилися воювати в Україні і пішли додому пішки

Також, Україна переможе, а режим Путіна впаде-відомий журналіст давно передбачив майбутнє Росії