Відомий український артист Дмитро Монатік 1 квітня святкує свій День народження. Цьогоріч знаменитому артисту виповнилося 35 років.

Свого друга та колегу по цеху привітало колишнє подружжя Володимир Дантес та Надя Дорофєєва на своїх сторінках в Instagram.

Відома артистка побажала Дмитру Монатіку у такий непростий час знову отримати приводи для посмішок та скоріше повернутися до улюбленої справи.

Скріншот допису Наді Дорофєєвої
Скріншот допису Наді Дорофєєвої

"Дорогий мій друже, хочу, щоб ти знову посміхався! Хочу знову зустрічатися за лаштунками зйомок, ходити один до одного в гості та обговорювати творчі плани А найбільше хочеться, щоб ми перемогли. Сумую за такими нам 💔 З Днем Народження тебе, мій любий", - зазначила Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Колишній чоловік Дорофєєвої Дантес також доєднався до привітань. Він зізнався, що дуже радий тому, що у його житті з'явився такий хороший друг, який завжди підтримає та буде поруч попри все.

Скріншот допису Володимира Дантеса
Скріншот допису Володимира Дантеса

"Я бажаю тобі спокою та сил, знаю, це прийде лише після перемоги, впевнений, вона скоро.Бажаю бути завжди поруч із твоєю сім'єю та неймовірними дітьми у їх найважливіші моменти. Бажаю тобі безмежного кохання та розуміння, яке сам даруєш нам. Я дуже люблю тебе! Мрію накрити стіл, що ми всі сіли поряд один з одним, постійно перескакували з теми на тему, перебивали один одного, емоційно потопаючи в колі друзів", - підсумував він.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва, після розставання з Дантесом, показала порожнечу всередині: від біженців теж нічого не залишається. Надя Дорофєєва показала, що відчувають українські біженці

Раніше Знай писав, Надя Дорофєєва оплакала втрату: "Мрії розлетілися, як дим". Дорофєєва показала, що відібрали в українців російські окупанти

Також Знай повідомдяв, Позитив випадково розкрив причину розлучення Дорофєєвої і Дантеса: "До кого пішла". Подробиці розлучення зіркової пари поступово вимальовують ситуацію