Зіркова пара, яка невдовзі після початку повномасштабної війни оголосила про розрив стосунків, не коментує причин розриву, однак в близькі знайомі пари відкривають завісу загадкової історії.

Новина про те, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес розлучилися, здивувала багатьох українців, адже здавалося, що пари міцніше не знайти. Проте війна часто ставить все на свої місця, когось поєднує, а когось розлучає. Так трапилося і у випадку з Надею та Володимиром. Однак Позитив привідкрив завісу таємничості у всій цій історії, у ефірі шоу "Комендантська година".

Екссоліст дуету "Время и Стекло" Олексій Завгородній Позитив випадково проговорився в шоу "Комендантська година" про те, що у Наді з'явився інший.

Дорофєєва і Позитив. Фото: Instagram
Дорофєєва і Позитив. Фото: Instagram

"Напишіть в коментарях ваші варіанти, до кого пішла Надя і де вона зараз," - випадково сказав Позитив.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також про тте, що Надя пішла до іншого розповів Олексій Дурнєв, близький друг Володимира. Він якось розпитував у Володимира, як здоров'я Наді, адже вона в перші дні війни сильно плакала та страждала, на що Дантес відповів, що Надя більше не з ним, тому імовірно, в неї все добре.

За словами ведучого, для нього ця новина теж стала несподіванкою.

Нагадаємо, раніше зірка "Голос країни-11" з Харкова знайшла, як заспокоїтися через втрату "рідного" будинку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Христина Соловій показала власний внесок для ЗСУ, накупивши техніки для захисників.

Також "Знай.ua" писав, що Біллі Айліш і її брат Фіннеас О'коннелл передають слова підтримки українцям.