Відомий український музикант Дмитро Монатік святкує свій 36-й день народження. Не так він собі уявляв це свято. Вилив всі свої думки в новій публікації.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є, особливо в період війни. Він публікує постійно важливу інформацію, а також допомагає людям, що зіткнулися з труднощами.

"Україна переможе! Прийде світ знову!!! Остання Рима в мої 35 ... 🇺 🇦 ❤ ️ верю вірю в це всією душею. Сьогодні перше квітня, мій день народження, але для мене, як і для мільйонів українців, 24 лютого все ще триває. Тому і весна не відчувається і на душі холодно, сиро і темно. Все, що раніше здавалося проблемою, виявилося безглуздою нісенітницею і дрібницею" - йдеться в повідомленні під постом.

У цей день чоловік відзначає свій день народження, і по всій видимості, він точно не так уявляв собі це свято.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зараз життя розподілилося на до і під час війни, і залишається надія, що зовсім скоро можна буде сказати «після війни». Артист вірить у перемогу України, а також у те, що зовсім скоро прийде мир.

Крім того, в цей день в Польщі відбудеться благодійний концерт, кошти з якого будуть зібрані в спеціальний фонд Маші Єфросиніної на допомогу дітям.

Дмитро Монатик, instagram.com/zhvl_official
Дмитро Монатик, instagram.com/zhvl_official

"Сьогодні відбудеться наш перший благодійний концерт" Привіт, ми з України " у Варшаві. Тут постараємося зробити все, що в наших силах, щоб відшукати тепло і світло, а також зібрати кошти для майбутнього покоління нашої країни.. Сьогодні сцена фронт кожного артиста який на неї вийде, ми-Арт оборона. Дякую всім Вам за привітання і найпрекраснішим подарунком буде Ваша допомога нашим дітям. Це наше світле майбутнє, в яке я дуже вірю" - продовжив Дмитро Монатік.

В кінці артист попросив в якості привітань підтримати центральну дитячу лікарню в Києві. Це буде найкращим подарунком.

Нагадаємо, що ЗСУ звільнили 11 населених пунктів у Херсонській області: перемога стала ще ближчою

Раніше повідомлялося, що змінили рішення: Грузія приєдналася до всіх міжнародних санкцій проти Росії

Також, на нафтобазі в Бєлгороді сталася масштабна пожежа: Російський губернатор звинуватив у всьому Україну