Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

На сторінці "Зірковий шлях" в соцмережі Instagram опублікували цікавий пост, в якому вирішили порівняти Лесю Нікітюк з підопічною Дмитра Монатика, співачкою Lida Lee.

Обидві знаменитості вибрали для відпочинку злитий червоний купальник з "Рятувальників Малібу". Варто зазначити, що і Леся, і Ліда виглядають надзвичайно в такому гарячому образі.

"Спекотна битва купальників 🔥 Температура зашкалює не лише надворі, а й у стрічці Instagram. А чий купальник вам подобається більше – ведучої Лесі Нікітюк чи співачки Lida Lee?" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк пригостила двох красенів пивом і закохалася в саму себе: "Леді лящ".

Нагадаємо, Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "Забігла привітати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк закинула дієти і "підсіла" на солоденьке: може собі дозволити. Ведуча похвалилася, які ласощі може собі дозволити, незважаючи на струнку підтягнуту фігуру.

Також портал Знай.uа писав, що гола Леся Нікітюк дозволила себе чіпати за всі місця: лише стрінги залишила.