Відома українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь саркастично посміялася з російських окупантів, які Місяць пробули на території ЧАЕС, а також у Рудому лісі. Вона поділилася кумедним мемом в соціальній мережі instagram.

Російські окупанти ще з перших тижнів війни зайняли Чорнобильську АЕС, а також без спеціального захисту перебували в Рудому лісі і навіть копали там окопи. Це створювало небезпеку не тільки для всього світу, але і для них самих, проте вони, схоже, про це і не здогадувалися. Втім, через місяць вони почали відчувати вплив радіації.

Олена-Христина Лебідь. Фото: скрін youtube
Олена-Христина Лебідь. Фото: скрін youtube

Так, Олена-Крістіна Лебідь вирішила пожартувати про "усвідомленість" російських військових, які додумалися жити в зоні відчуження близько місяця і при цьому ще копати заражений грунт.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Для орків у зоні відчуження вже придумали нові звання. Тим, хто там був тиждень - "ваша світлість", а двотижневим - "ваше сіятельство", - пожартувала телеведуча.

Раніше Знай писав, "хочу, щоб ти знову посміхався": Дантес і Дорофєєва зворушливо привітали Дмитра Монатіка з днем народження. Дантес і Дорофєєва зворушливо привітали близького друга з днем народження.

Також ми писали, Олена-Христина Лебідь почала готувати для українців новий сезон "аферистів у мережах": монтує не виходячи з шафи.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін розповів, чим збирається далі допомагати Україні:" Я артист. Воюю як вмію". Білоруський комік висловився про ситуацію в Україні.