Зірка "Ліги сміху" з команди "Тріо різні" Олександра Машлятіна поділилася корисною інформацією для тих українців, які були змушені через війну виїхати до Польщі.

І багато хто з вас знає, наскільки тепло там зустріли наших біженців, не обділивши нікого одягом, їжею, житлом. Тому учасниця "жіночого кварталу" знайшла можливість, як віддячити Польщі за те, що вони не відвернулися від українців. У суботу, 9 квітня (сталося перенесення через погоду), в різних містах хочуть провести суботник - власними силами прибрати міський парк, прибережні бульвари, за прикладом групи з 30 біженців з містечка Сувалки.

Трио разные и ведущая
Трио разные и ведущая

"Якщо у вас не виходить бути присутнім в зазначений час в зазначений час, то просто прогуляйтеся по найближчому парку або лісі, збираючи сміття. Отримані результати прибирання можна фотографувати і публікувати в своїх соціальних мережах з хештегом #DziękujemyPolsce", - йдеться в публікації.

Олександра Машлятіна, скріншот: Instagram Stories
Олександра Машлятіна, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Це стосується таких міст, як Варшава, Вроцлав, Познань, Краків, Гданськ, Гдиня, Катовіце, Лодзь, Щецин, Білосток, Люблін. Суботник починається об 11: 00 за місцевим часом. І учасникам цього заходу порекомендували захопити сміттєві пакети та рукавички.

Нагадаємо, Володимир Остапчук поділився з росіянами веселим лайфхаком: як поводитися в умовах окупації

Як повідомляв "Знай.ua", режисер "Орла і Решки" Синельников вирішив одружитися прямо під обстрілами в Гостомелі: "Навіть кільця не було"

Знай.ua писав, Джамала згадала про перемогу на "Євробачення-2016", показавши Україну під вибухами: "Ще не було..."