У п'ятницю, 1 квітня 2022 року, відбулося жеребкування до Чемпіонату світу-2022, який пройде ближче до кінця року через погодні умови в Катарі.

Між країнами сформувалося багато цікавих груп, але і стали відомі ймовірні суперники України, якщо наша збірна здолає одну з команд у фіналі стикових матчів.

Українська збірна. Фото: Євроспорт
Українська збірна. Фото: Євроспорт
Українська збірна. Фото: Євроспорт

Всього 8 груп, по 4 команди - в першій з них Катар, як країна, яка проводить ЧС-2022, далі йде Еквадор, Сенегал і Нідерланди. Найімовірніше з групи вийдуть Сенегал, за який грає півзахисник "Ліверпуля" Садіо Мане і Нідерланди, які останні роки показують хорошу гру.

У групі B будуть битися США, Англія, Іран і одна з команд (Уельс, Шотландія, Україна) за результатами стикових матчів. Деякі користувачі навіть припустили, що вийти на Чемпіонат світу для нашої країни набагато складніше, ніж потім грати в групі. Однак з Англією як завжди нам "щастить".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Група C теж досить цікава, є кому поборотися за перші місця - Аргентина, Саудівська Аравія, Мексика і Польща.

  • Група D: Франція, Данія, Туніс і одна з команд (Перу/Австралія/ОАЕ)
  • Група E: Іспанія, Коста-Ріка / Нова Зеландія, Німеччина, Японія
  • Група F: Бельгія, Канада, Марокко, Хорватія
  • Група G: Бразилія, Сербія, Швейцарія, Камерун
  • Група H: Португалія, Гана, Уругвай, Південна Корея

Нагадаємо, Влада Седан "опустила" російського ведучого за образу Левандовського: по Зінченку не "попало"

Як повідомляв "Знай.ua", Жан Беленюк показав новий патріотичний образ, не зміг втриматися: після війни в цьому ходитиме вся країна

Знай.ua писав, польські фанати відсвяткували вихід на ЧС-2022 новою кричалкою про Росію: сподобається не всім