У соціальній мережі повідомили про те, що 13-річний син Тіни Кароль покинув територію Лондона. Він вирушив до Польщі, щоб допомагати біженцям з України.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

"Син Тіни Кароль на власні гроші купив солодощі для українських біженців 13-річний Веніамін прилетів з Лондона до Варшави, де став волонтером. Син співачки @tina_karol купив на заощаджені кошти смаколики та пригощав ними українських біженців", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Українська аудиторія не змогла пройти повз таку новину і почала писати свої відгуки під даним постом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Показуха, де він був 2 тижні тому?", "Приїдь з сином у Київ і ЖИВИ ТАМ і працюйте обидва ВОЛОНТЕРАМИ що СЛАБО під кулями а то сховалися і ГАВ ГАВ ЗВІДА хоча б ВЖЕ мовчали дітки вмирають а ти П'ЯРИШСЯ", "Робіть добро тихо а не на публіку....", "Я не можу зрозуміти, чому так ополчилися проти Лободи, Тіна Кароль теж за кордоном, допомагає з сином, молодці.Але Лобода теж допомагає гамунитаркой", "він молодець, Мій онук також отримавши подарунок від Веніаміна але не хотів признатися що він син тіні, хай бог його благословити", "а ревіла в монастирі. Почекайте рідні два дні. Кого чекала вона два дні. А потім у Варшаві співала вільна я", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль розлютила українців.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що Розетка звільняє співробітників.

Також портал "Знай" писав, що Оля Полякова розповіла про конфлікт з Гагаріною.