Відомий український режисер та продюсер Олег Боднарчук, серед проектів якого відомі шоу ″Фабрика зірок″, ″Голос країни″, ″Різдвяні зустрічі″ Алли Пугачової, премія ″M1 Music Awards″ та багато інших, а також робота з багатьма популярними зірками, поскаржився на відсутність громадянської позиції у співачки українського походження Ані Лорак.

Він зазначив, що під час війни демонстрації підтримки рідному народу прикрашає будь-яку людину, навіть якщо іона не є знаменитістю. Та Ані Лорак самоусунулася з цього процесу.

Крім того, він відчуває певну особисту образу через те, що «Кароліні нецікаво, як я себе почуваю в Києві, в Україні під час воєнних дій».

«Мені було дуже сумно, що жодного СМС, жодного дзвінка «як ти? Що плануєш? Як твої діти? Як ви живете? Можливо, вам потрібна якась допомога?» І ти розумієш, що в цих обставинах дружба наша, напевно, скінчилася. Хоча я, зі свого боку, переживаю за неї, чи не гризе її совість, чи спокійно вона спить? Але я вже ці відповіді не дізнаюся ніколи. Мені така подруга не потрібна – до побачення, Ані Лорак!», - емоційно резюмував Бондарчук.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скрін, Instagram Лорак
Скрін, Instagram Лорак

Раніше Знай писав, остаточно розчарувала українців: у Чернівцях з Алеї зірок прибрали іменну зірку Ані Лорак.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни

Нагадаємо, "випадковий" біженець Монатік виступить в Польщі з благодійним концертом, не всі в захваті:"щури втекли і співають". "Випадково" перед самою війною рвонули відпочивати, тепер влаштовують благодійні концерти.