Співачка Юлія Загорська, більш відома як М'ята, розповіла про те, у чому справжня сила українців як нації. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Свої роздуми з цього приводу вона супроводила власним знімком у сукні-вишиванці із цікавою зачіскою, що складається зі штучних кіс. Коси утворюють щось на зразок діадеми або вигадливого головного убору на її голові. Її шию прикрашають рясні мотки коралового намиста.

У руках виконавиця тримає традиційну українську ляльку-мотанку, яку клали в колиску до дитини в якості оберегу від хвороб і негараздів. Мята сидить, притиснувшись до велетенського клубка з ниток, і сама скидається на ляльку-мотанку, що ожила.

«У чому сила Українців? У нашому ДНК! У нашій мові солов’їній! У нашій культурі!

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

У нашій незалежності! Я Українка - і в цьому моя сила, і я цим пишаюся!», - зізналася співачка в дописі під яскравим знімком.

«Ой, де ж ти є, щастя моє, хочеться до тебе…», - співає у своїй пісні в стилі етно-поп виконавиця, бек-вокалісткою якої колись була відома нині співачка, зірка українського шоу-бізнесу Тіна Кароль.

Співачка Мята, фото Знай.uа
Співачка Мята, фото Знай.uа

Нагадаємо, що Тіна Кароль "перебігла" дорогу Олі Поляковій і куму Цибульської.

Раніше ми повідомляли, що продюсер шоу "Голос країни" розповів про конфлікти з Наталією Могилевською і Тіною Кароль.

Крім того, співачка Мята видала правду про Тіну Кароль, підробляла на задвірках: "Твоя кар'єра триває менше".