Український гурт Kalush Orchestra поїде в Турин аби представити Україну на пісенному конкурсі "Євробачення".

Про це заявив фронтмен гурту Олег Псюк на виступі у центрі Львова, де вони виконали свою конкурсну пісню Stefania, передає "Суспільне".

Так, стало відомо, що попри участь у ТрО та волонтерську діяльність, гурт Kalush Orchestra продовжує підготовку до "Євробачення"-2022 та поїде представляти нашу державу у Турин. Зазначається, що документи для виїзду вже оформлені.

Український гурт виступить на "Євробаченні" під номером шість.

Kalush Orchestra, Фото: "Сегодня"
Kalush Orchestra, Фото: "Сегодня"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

" Kalush Orchestra" буде їхати в Турин, виступити на Євробаченні наживо. Сьогодні ми зустрілися з гуртом уперше у Львові, щоб порепетирувати всім разом, а не онлайн", - сказав соліст Kalush Orchestra.

KALUSH ORCHESTRA, фото Знай.uа
KALUSH ORCHESTRA, фото Знай.uа

До того ж гурт "Kalush Orchestra" погодилися взяти участь у промоконцертах напередодні Євробачення. На всіх заходах гурт планує збирати кошти для допомоги Україні.

Нагадаємо, 66-й пісенний конкурс "Євробачення-2022" проходитиме в італійському місті Турин на арені Pala Olimpico. Півфінали відбудуться 10 та 12 травня, а гранд-фінал – 14.

Нагадаємо, Kalush Orchestra на "Євробаченні-2022": під яким номером виступатиме український гурт

Раніше Знай писав, Джамала згадала про перемогу на "Євробачення-2016", показавши Україну під вибухами: "Ще не було..."

Також Знай повідомляв, Європейці залишилися в захваті від Kalush Orchestra до "Євробачення-2022": перемога вже в кишені