Донька народної артистки України Ніни Матвієнко, Антоніна, показала, як її легендарна мама декламує вірш про перемогу і віру в краще майбутнє. Вони підтримали велетенську армію своїх шанувальників життєствердною публікацією у соціальній мережі «ТікТок», де за Тонею стежить майже 10 тисяч осіб.

«Настане день ... Закінчиться війна... Ми зможемо знов друзів обійняти... Кого від нас забрала чужина.... Хто мусив геть від обстрілів тікати. Ти знаєш, всі ми стали, як рідня. Біда нас поріднила, об’єднала. Напевно, не було того дня, щоб ми за ближніми не переживали. Коли позаду буде горе, жах, то пригадаєм разом, зі сльозами, як ми молились богу по ночах, як плакав він в хвилини ті із нами…», - продекламувала Ніна Матвієнко.

Додамо, що автор цього вірша наразі невідомий. Текст твору поширюється у соціальних мережах і вже майже став народним.

@tonia_matvienko

#нінаматвієнко #ukraina

♬ оригінальний звук - Тоня Матвієнко

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ніна Матвієнко з перших днів війни усіляко підтримувала українців, незважаючи на те, що й сама змушена була довгий час переховуватися у підвалі власного будинку разом зі всією родиною. Ролики за участі народної артистки викладала в соцмережах її донька, Антоніна Матвієнко.

Нагадаємо, що чемпіон світу з кікбоксингу Максим Кагал героїчно загинув, обороняючи оточений Маріуполь.

Раніше повідомлялося, що Тоня Матвієнко зізналася, яка думка не дає їй спати ночами: у голові засів зовсім не Арсен Мірзоян. Артистка показала, які думки відвідують її перед сном. Неможливо викинути з голови.

Також, сміливі дівчата з Теронліфанса зібрали для ЗСУ понад 5 млн гривень.