Всіма відома українка Валерія Лук'янова, що здобула популярність завдяки зовнішній схожості з лялькою Барбі, часто радує своїх шанувальників на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram і в TikTok.

Однак тепер можна з точністю заявити, що фанатів з України у неї точно поменшає, бо вона була в Москві, коли почалася війна проти Росії, а потім, виходячи з публікацій, в США.

Скрін, Instagram Валерія Лук'янова
Скрін, Instagram Валерія Лук'янова

Зараз же ми пропонуємо ознайомитися з її відео в TikTok, яке згодом все ж було видалено. У ньому Валерія вирішила посміятися над санкціями, які були введені проти росіян. Точніше-вони такими не є, бо рішення робилися безпосередньо комерційними компаніями.

"Санкції, які мене особисто дуже розсмішили! Це закриття сайту для пр*ституток - On**Fans. Закриття найбідніших у світі меблів - IKEA. Нарешті, ура! Закриття Coca-Cola, це взагалі просто. А ще постраждали кішки, їм стало заборонено виступати на міжнародних виставках", - говорить вона в ролику.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Валерия Лукьянова, фото: Instagram
Валерия Лукьянова, фото: Instagram

Проте, зараз в інтернеті дуже багато користувачів, які радіють відходу зарубіжних компаній з їх ринку. Нібито це давно пора було зробити і завжди є можливість замінити їх власними брендами. Однак відразу ж піднімається питання-чому цього не робили спочатку і задумалися над цим тільки зараз.

Нагадаємо, "На власні гроші": 13-річний син Тіни Кароль покинув Лондон, щоб допомагати українським біженцям

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Івлєєва з "Орел і Решка" в паніці показала зубожіння Росії: "Однією серветкою і обличчя, і яйця"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська осоромилася заявою з російської мови, українці не вірять вухам: "Кузьма в труні перевертається"