Макс Барських - відомий український виконавець, який з 24 лютого 2022 року перебував у Києві.

Співак з першого ж дня розповідає своїй російській аудиторії правду про війну в Україні, не соромлячись невтішних висловлювань на адресу багатьох зірок шоу-бізнесу з рф. Бо частина з них публічно підтримали вбивства мирних жителів і руйнування інфраструктури в нашій країні, а якийсь відсоток (досить великий) відомих шоуменів продовжує сидіти мовчки, ніяк на це не реагуючи.

Макс Барских. Фото: Instagram
Макс Барских. Фото: Instagram

Виявилося, що призупинення всілякої комерційної діяльності на території Росії - не межа. Максим Барських заявив, що вступив до лав ЗСУ і тепер йому належить пройти двотижневе навчання, щоб згодом відправитися захищати Україну від російських окупантів.

Цьому передувала публікація з воїнами ЗСУ, з якими, за його ж словами, він був радий зустрітися.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А потім Макс записав 40-секундне відеозвернення, в якому і розповів про свої плани і про те, що його чекає.

"Ну що, друзі, всім привіт. З завтрашнього дня починаю навчання. Хто міг собі уявити, ще місяць тому єдине, що було у мене в руках - це мікрофон. Але зараз час змінюється. Скажіть, як святкуватимемо нашу перемогу? Які у вас є ідеї, хто як буде святкувати. Давайте подумаємо", - каже Барських.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко передбачила українцям близьку перемогу над ворогом: "Коли позаду буде горе, жах..."

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський обурився через пропозицію нардепів, які хочуть змінити гімн України: "Не виставляйте себе дурнями"

Знай.ua писав, "На власні гроші": 13-річний син Тіни Кароль покинув Лондон, щоб допомагати українським біженцям