Співачка Оля Цибульська, "киця" українського шоубізу, розмістила пост у своєму Instagram, де подякувала ЗСУ за те, що боронять українців, що люди можуть прокидатися зранку, і мати змогу продовжувати жити.

У своєму зверненні, Оля Цибульська подякувала усім хлопцям і дівчатам ЗСУ за те, що цивільні українці прокинулися.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

"Я пишаюся вашою сміливістю, вашою силою, кожного разу, коли мене накриває паніка і страх, я думаю — а як ви? Як ви міцно стоїте, як ви боретеся за Україну, як ви боретеся за кожного з нас. Мене переповнює радість, любов і гордість, за те, що я живу з вами в одній країні, і дихаю одним повітрям. Бережіть себе, будь ласка, ми вас всіх дуже чекаємо, дуже вами пишаємося, дуже вас любимо і Хай Береже вас Бог. Обіймаю і цьомаю", - сказала співачка.

На звернення Олі відгукнулися підписники співачки, та подякували за чудові слова для захисників, а самі захисники, за те, що дівчина згадала про них та присвятила їй окремий пост:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Приєднуюся до кожного Вашого слова Хай Бог береже наших великих Воїнів і всіх нас Слава Україні!", "Молодчинка, дуже гарний пост для наших чудових захисників України", "Дякую захисникам і всім зіркам які лишились в Україні і допомагають воїнам", "Дякуємо Вам Оля! Ваша підтримка це найкращий Допінг для нас , Цьомаю Цьомаю )) Все буде Україна", - відгукнулися шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коменатрів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Вадим Бжезинський на прізвисько Пава, порадував шанувальників яскравим роликом після повернення Криму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кличко розповів і заплакав про 7-річного хлопчика на київському вокзалі.

Також "Знай.ua" писав, що Ніна Матвієнко передбачила українцям близьку перемогу.