Переможець 7 сезону "МастерШеф" Вадим Бжезинський на прізвисько Пава порадував шанувальників яскравим роликом. Він зазначив, що знайшов пісню, під яку українці будуть "відпалювати" в Криму, коли він повернеться до складу України. Відео він опублікував у соціальній мережі tiktok.

Україна вже другий місяць досить успішно протистоїть Росії. Всі українці вірять у перемогу, адже нація об'єднана, як ніколи раніше. Так, переможець 7 сезону "МастерШеф" Вадим Бжезинський натякнув, що перемога України вже не за горами. Він поділився треком, під який, за його словами, можна буде танцювати літніми вечорами, коли Крим знову повернеться склад України.

Вадим Бжезинський. Фото: скрін youtube
Вадим Бжезинський. Фото: скрін youtube

Пава записав ролик на кухні емоційно підтанцьовуючи під музику.

"Народ, Я знайшов трек, під який ми будемо розривати танцпол літнім вечором в Криму", - підписав ролик Пава.
До слова, напередодні зірки українського шоу-бізнесу порадували яскравим виконанням народної пісні "Ой, У лузі червона калина", яку напередодні заспівав лідер гурту" Бумбокс " Андрій Хливнюк.

Раніше Знай писав, "хочу, щоб ти знову посміхався": Дантес і Дорофєєва зворушливо привітали Дмитра Монатіка з днем народження.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Також ми писали, Олена-Христина Лебідь почала готувати для українців новий сезон "аферистів у мережах": монтує не виходячи з шафи.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін розповів, чим збирається далі допомагати Україні:" Я артист. Воюю як вмію". Білоруський комік висловився про ситуацію в Україні. Назвав гумор своєю головною зброєю.