Катя Осадча показала кадр, який зробили захисники України з полку "Азов", яким є Маріуполь сьогодні, та звернулася до знайомих та друзів з проханням стукати у всі двері.

Відома телеведуча та журналіст Катерина Осадча звернулася до усіх своїх підписників у Instgaram із закликом не втомлюватися нагадувати своїм західним друзям, що українці залишилися сам на сам з "дияволом". Та із закликом накладати санкції та не лишати нас самих.

Катя Осадча. Фото: Instаgram
Катя Осадча. Фото: Instаgram

"Світові новини потребують постійного шокуючого контенту і люди, що гинуть тисячами, обстріли, ракетні удари та сотні загиблих дітей стають для світу буденним і це жахливо. Жахливо усвідомлювати, що ми сам на сам з цим жахом. Поодинокі країни не вводять санкції до прикладу Молдова (ніби питання Придністров’я це не їх питання) Франція поновлює видачу віз для росіян…", - зазначила Катя.

Вона просить українців, не втомлюватися та нагадувати, щоб нас не кинули самих

"Ми маємо продовжувати закликати світ до протистояння, нас не мають кинути один на один з дияволом. Не втомлюйтеся писати своїм друзям по всьому світу, тільки люди можуть змусити своє керівництво діяти рішучіше!", - завершила свій допис телеведуча.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Допис Каті Осадчої. Фото: Instаgram
Допис Каті Осадчої. Фото: Instаgram

Українці погодилися з Катею, та висловили свої емоції під постом.

"Дай Боже сили та мужності знищити свого ворога, всю російську армію. Всім здоров' я, терпіння та сили іти далі до перемоги", "Біль нестерпний", "Нас вже покинули, але ми самі за себе. Такий народ не зламати ніколи. Все", - написали в коментарях.

Скриншот коментраів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше популярний співак Макс Барських пішов вчитися тримати зброю в руках, вступив до ЗСУ після заборони росіянам своїх пісень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко закликав кожного зробити свій внесок у майбутнє країни.

Також "Знай.ua" писав, що співачка Мята відкрила справжнє джерело суперсили українців.