Максим Галкін та Алла Пугачова виїхали з росії, як тільки дізналися, що рф почала війну з Україною. Тепер зіркова пара з дітками проживають у Ізраїлі.

У своєму TikTok Галкін повідомив дещо важливе для своїх шанувальників. Раніше у Instagram Галкін знімав невеличкі відео присвячені діткам, гумористичний контент. І, за його словами, у дірект і у коментарях шанувальники просять відновити продовжувати той самий контент у телеграм-каналі, інстаграм та інших соцмережах.

Галкін заявив: "Я не бачу ніякої душевної та моральної можливості це робити. Тому поки що ні інстаграм, ні новий телеграм, який я завів — не буде, таким яким він був до 24 лютого 2022 року".

Також він підкреслив, що стосовно тих чуток, хайпу, потворних пересудів, які є про нього, про його родину, то Максим Галкін порадив:

"Не читайте радянських газет зранку. Це все такий бред, на який я навіть не вважаю за потрібне реагувати"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У коментарях українці подякували Максиму Галкіну за його позицію.

Максим Галкін. Фото: TikTok
Максим Галкін. Фото: TikTok

"Ви супер, поважаю і тебе Макс і Аллу Ви молодці! щастя Вам!", "ви розумні люди Дякуємо за підтримку і позицію щодо війни", "Максим, всі розумні та добрі люди з Вами, це дуже істотна підтримка. Будьте здорові і бережіть свою прекрасну сім'ю", - написали шанувальники.

@aigul_utebaevna

#МаксимГалкин

♬ оригинальный звук - Лучше всех

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна вилила на росіян і путіна особисто діжку люті через Маріуполь.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірена Карпа показала українцям хто такі насправді французькі експерти.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Осадча розчарована цинізмом західного світу, який потребує дедалі більших свічень жахіть, які творить армія рф в Україні.