Відома українська письменниця та співачка Ірена Карпа розповіла про те, як поводяться на телебаченні так звані експерти, що нібито відстоюють права України.

Вона поділилася історією про те, як відвідала зйомки політичного ток-шоу, і що там почула з приводу відповідальності путіна й російського народу за злочини проти українців.

«Розказую за експертів. Зараз скажу, і буду постити далі, бо бачу, що воно всім треба. Коротше, що мене зай*бує: ті експерти, які виступають зі мною в ефірі. Тьотя наче каже вещ, що немає механізму, щоб притягти того ж путіна до відповідальності, бо вони не визнають міжнародні суди з прав людини. Тобто єдиний спосіб їх засудити – це витягти їх з росії на територію, де є юрисдикція цього суду, і там їх судити. Типу, все, окей. І чувак, який зі мною сидить, колишній військовий, каже: «Да, це все масивні військові злочини, їх треба засуджувати… Хоча я кажу про конкретні злочини, як виховательку 79-річну, яку вбили, щоб не виховувала бандерівців… Все-одно, будь-які узагальнення, вони знімають драму», - впевнена розгнівана Карпа.

Скрін, Instagram Карпа
Скрін, Instagram Карпа

Вона також не підбирає слів, оповідаючи проо розмови «експертів» за лаштунками шоу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«І ведуча каже цьому дядькові: «Ви побачите, ми ще будемо садити цього путіна за стіл переговорів…» Вони виходять, і в гримерці починають між собою говорити: «Да, і не треба оце всіх росіян узагальнювати, вже зробили цю страшну помилку з німцями після війни… Треба відокремлювати націю від путіна»… Тобто вони говорять, що треба санкції, а виходять – і говорять, що російський народ невинний. Бідна якась п*зда не може купити собі сумочку «Шанель»… А скільки дітей не зможуть вже просто жити???», - обурюється письменниця.

Скрін, Instagram Карпа
Скрін, Instagram Карпа

Нагадаємо, що Ірена Карпа відстоює права України на французькому телебаченні, правда на нашому боці: "Дав мені слово".

Раніше повідомлялося, що Павло Зібров подякував військовим , які захищають Україну-вірить у перемогу

Також, майстер жахів Стівен Кінг висловив підтримку Україні та закликав світових лідерів до рішучої дії