Відомий артист з Португалії, який у 2017 році виграв у Києві Євробачення, висловився про любов до українського народу, а також про їхню свободу.

Сальвадор Зібрав спеціально для українського видання Vogue написав любовний лист Україні. Він досить часто приїжджав сюди з концертами, і не вірить, що війна можлива в 21 столітті.

Його історія з Україною почалася ще в 2017 році, коли Сальвадор Собрал приїхав представляти свою країну на Євробаченні.

"Чесно кажучи, тоді я був дуже хворий, я не міг багато гуляти вулицями Києва, тому пересувався на машині і не міг відвідати ті чи інші місця. Місто було досить кольоровим, що нагадало мені про моєму рідному Лісабоні, будівлі якого так відрізняються безліччю різних кольорів" - згадує португальський артист.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Люди тоді були щасливими, радісними, але при цьому пам'ятали про події 2014 року. Ця трагедія у них в серці назавжди, як зазначає Сальвадор Собрал.

Після перемоги на Євробаченні він отримав дуже багато привітань саме від українців. Ця країна змінила його кар'єру раз і назавжди, і життя в цілому. У той момент, 5 років тому він відчув, що Україна розділила з ним радість цієї перемоги.

Коли він зробив пересадку серця, повернувся знову в Україну з концертом, де заспівав разом з Джамалою. Минулого року також був тур містами України, який назавжди залишиться в пам'яті артиста.

"Я побачив різну Україну. Її степи, ліси та її міста. Я побачив її ночі, світанки і дні. З нами була одна з найпрекрасніших супровідниць, протягом усього туру показувала нам чарівні місця вашої рідної країни – Катя Головецька, яку я досі люблю дуже сильно, яка залишається прекрасним другом і донині. Ми їли смачну їжу, багато сміялися і нарешті-гуляли " - продовжив Сальвадор Собрал.

Зараз він чекає моменту, коли можна буде знову повернутися в Україну, яка стане ще вільнішою, і ще щасливішою. На думку артиста наш народ не зламають труднощі.

"Моє серце разом з українцями. Слава Україні!".

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A на італійському стадіоні виконала легендарну пісню Джона Леннона: неможливо стримати емоцій

Раніше повідомлялося, що Польща, Естонія, Латвія і Литва повністю закриють кордони з Росією і Білоруссю

Також, рашистські окупанти закатували відомого спортсмена, який міг стати чемпіоном