Відома українська співачка Джамала на своїй сторінці поділилася кадрами зі звільненої Бучі під Києвом, які є страшними свідченнями про війну в Україні. Про невимовну жорстокість окупантів співачка розповіла на сторінці у своєму Instagram, де за її життям і творчістю спостерігають майже мільйон підписників.

На фото, оприлюднених співачкою – вулиці і дороги Бучі, всіяні трупами мирних мешканців міста. Людей вбивали, катували, гвалтували представники путінської армії, які вирішили, що можуть безкарно коїти зло, і їм за це нічого не буде.

«Цю криваву різню мирного населення в Бучі ми не пробачимо ніколи. Російські солдати зв'язували людям руки та стріляли в потилицю. Понад 340 зламаних життів... Страшне звірство нелюдей, яке просто не вкладається в голові», - підписала Джамала оприлюднені фотографії.

«Бандити і злочинці!», «Вже понад 400...», «Звірі. Вони прийшли, щоб пролити на нас вікову ненависть», «Тварі, навіть не уявляла, які нелюди живуть по сусідству», «Смерті, яких не мало бути. Немає їм прощення», «Неймовірно боляче за всих людей, просто не вкладається у голові з якою нелюдською ненавистю зіштовхнулась наша нація. І ще більше страшно від того, що і сьогодні, просто зараз на окупованих територіях це продовжується...», - пишуть у коментарях українці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скрін, відео Instagram Джамала
Скрін, відео Instagram Джамала