"Холостячка" Ксенія Мішина поділилася думками про війну, та закликала всіх українців налаштуватися на майбутнє для України, через призму кохання та краси.

Останні новини з Бучі, Ірпеня, Гостомеля перетворили українців на один великий жмуток болю та ненависті до істот, які могли таке здійснити. Ксенія Мішина, у своєму Instagram поділилася думками щодо того, що і чому відбувається з нами.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Ксенія заглиблюється у роздуми, відсікаючи особисте, та робить висновок, що наша планета це Чистилище для душ.

"Чистилище. Це я про нашу планету... Про те, де знаходяться наші душі. Про те, де знаходяться наші душі. Щодня ми отримуємо досвід… Він може бути різним і мати різні обсяги та значення. І хтось обирає дорогу деградації, а хтось зростання. І йдучи цією дорогою у кожного є кошик під назвою карма і щодня ти його поповнюєш, або очищаєш, проходячи різні уроки. До речі очищення карми відбувається через страждання чи тяжку роботу над собою, над своєю духовністю".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ксенія зізналася, що останнім часом постійно шукає відповідь, чому за що і заради чого відбувається ця війна.

"Я знаходжу відповідь у глобальному, глибинному і важкозрозумілому. Немає в нашому світі випадковостей. Насправді все так, як має бути... І якщо ви запитаєте чи є у нас вибір — ні. Точніше він тільки в нашій реакції на те, що відбувається і говорячи про війну — це як портал до нового, процвітаючого життя для України. Тільки на жаль з дуже високою ціною.

Також Ксенія вважає, що ми і Україна змінили хід історії, та тепер ми маємо сконцентрувати думки у вектор кохання, побудови красивішої та незалежної країни, якою буде пишатися кожен українець.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше зірка "Танців з зірками" Санта Дімопулос вивезла дітей за кордон, рятуючись від війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Соломія Вітвіцька показала зруйноване передмістя Києва - таке не прощають.

Також "Знай.ua" писав, що київський переможець Євробачення Сальвадор Собрал написав любовний лист українцям.