Відомий український артист Олександр Пономарьов висміяв російських військових і операторів. Настільки сміливі, що ходять вперед саперів.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються актуальні новини про війну, а також різні ролики і фото. Крім усього цього, чоловік допомагає українцям і ЗСУ.

Цього разу Олександр Пономарьов висміяв російських журналістів і ЗМІ. Вони там настільки сміливі все, що оператори ходять перед саперами.

Насправді, якщо врахувати той факт, що життя людей в Росії нічого не варті для них, то вельми плачевно.

В Україні, під час війни вони відмовляються забирати тіла власних військових. Ось так вони хочуть приховувати військові злочини.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Кадри ж з саперами і операторами дійсно викликають сміх. Одні створюють видимість роботи, а другі роблять вигляд, що журналістика і свобода слова в Росії жива. Хоча всі давно знають, що це не так.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"То металошукачі швидше за все, шукають чого б ще вкрасти...";

"😂 😂 😂шоу для росіян, ну як завжди😂";

"Сміх та й тільки)) ось так вони і живуть все у них фейкове як і вони самі🤮";

"Боже яке кончене 😂".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що війна в Україні почалася більше місяця тому, 24 лютого. До цього дня російських військових боялися, адже вони все таки вважалися другою в світі армією. Зараз же стало зрозуміло, що вони їх себе представляють, і мабуть мова йшла про друге місце з кінця.

Нагадаємо, що улюбленець українців Арестович заспокоїв громадян перед "бурею" на Донбасі

Раніше повідомлялося, що 64-річний Алек Болдуін, який убив українку Галину Хатчінс, стане батьком у 8 разів

Також, Ольга Бузова втратила коханого, але не на війні в Україні