Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво повідомив, що зараз знаходиться в Києві. До цього він був у Польщі, але прийняв рішення повернутися, щоб бути з українцями в цей складний період. Про це він написав у facebook.

Ектор Хіменес-Браво розповів, що був у Польщі, але його команда не припиняла допомагати Україні. За час його відсутності було приготовлено понад 125 тисяч порцій для українських захисників. Втім, кулінар вирішив повернутися в Україну, щоб у цей складний період бути з народом.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: Instagram

"Я в Києві. Поки я був у Польщі, наша команда підготувала понад 125 тисяч порцій для армії, поліції, ТРО і нужденних. Я в той час працював в Українському домі, провів дитячий кулінарний майстер-клас, купив термовізори і приготував благодійну вечерю для польських еліт у Варшаві. Але я не міг бути так далеко, коли страждає вся Україна. Я повинен бути з вами, українці. І біженці в Польщі, і ті, хто захищає Україну", - написав Ектор.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що хвилювався, але все-таки вирішив повернутися в Україну, де живе вже 12 років. Він зазначив, що захоплюється українцями і додав, що зараз вони захищають не тільки свою країну, але і весь світ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скрін facebook
Скрін facebook

"Йти чи не йти? Емоції були.. Звичайно, дуже дуже хвилювався. Багато написали мені в Директ "Ектор, не поспішай", "повертайся раніше".
Але 95% повідомлень було: "ми тебе чекаємо, ти справжній українець"
Після перетину кордону України кожен раз, коли армія зупиняла машину і бачили мене - дуже раділи. Сміливі, але щасливі люди. Люди повинні продовжувати своє життя. Українці продовжують бойовий дух і оптимізм, незважаючи на трагедію, яку принесла Росія. Пишаюся (і скажу це багато разів). Пишаюся, що вже 12 років живу в Україні. Я пишаюся українцями. За ними зараз ховається весь світ", - зазначив Ектор.

Раніше Знай писав, Олександр Пономарьов показав новий "прокол" російських пропагандистів: фейк не вдався.

Також ми писали, "обличчя туалетного паперу" Ольга Бузова втратила коханого, але не на війні в Україні: "Ніколи більше".

Нагадаємо, Олександр Роднянський визнав, що російська культура самознищилася після Бучі: "Втратив дар мови".