Популярний український артист, талановитий і успішний виконавець MELOVIN захопив українців своїм новим образом.

Відповідну публікацію MELOVIN продемонстрував у своєму акаунті в Instagram.

Всі фанати молодого артиста напевно помітили, як він змінився з початку війни в Україні. Його новий образ почав залучати ще більше дівчат, які не можуть втриматися від свого захоплення.

Дивлячись на дану публікацію, українці не змогли пройти повз і вирішили написати, все, що думають про свого кумира і про те, що відбувається в Україні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

"Мабуть,вперше виходив на сцену і йшов зі сцени без оплесків. Страшна тиша,як казав наш президент,тому краще її заповнювати музикою. І я згодна з ним. Під час сьогоднішнього виступу я плакала, як в перший день війни, тільки тоді був страх і невідомість,а зараз засвоєння,що так,як колись, ніколи вже не буде. З кожною хвилиною наближається час перемоги, але платимо таку страшну ціну вибач, трохи не той коментар до чудового фото ..але я рада,що в такі важкі часи є твоя Музика", "як мені подобається твій стиль. . І герб біля серця. Дякую за все", "Який виступ був сьогодні... Розірвав серце", "Гарний зовні, красивий душею", "Good to see you Take care of yourself", "Такий важкий час, і начебто і не до компліментів, але ти такий гарний, що тут скажеш. А виступ як і завжди-потужний", "Дзякую табе за тваю музику і творчасць. Люблю бязмежна Трымайцеся", "Виступ сьогодні-це сльози, розрив серця... Дякую за Патріотизм!", - пишуть відгуки користувачі сецсети.

Коментарі на пост Меловина в Instagram
Коментарі на пост Меловина в Instagram

Коментарі на пост Меловина в Instagram
Коментарі на пост Меловина в Instagram

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва показала свою місію на війні в Україні.