Співачка та модель Даша Астаф'єва стала волонтеркою та готує обіди для воїнів ЗСУ разом з командою професіоналів.

На сторінці в Instagram знаменитості з'явилося відео, у якому йдеться про те, чим займаються кияни поки Захисники боронять місто. Даша назвала свою команду "Захисниками миру".

"Наша команда не нова, ми займаємося спортом, ведемо здоровий образ життя. Я пишаюся тим, що у команді сміливих, сильних людей, справжніх патріотів України", - розповіла знаменитість.

У ролику розповіли, що готують комплексні обіди для багатьох батальйонів, тероборони та навіть пенсіонерів. Даша займається тим, що миє посуд та чистить овочі, і дуже цим пишається.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вона розповіла, що за день готують понад тисячу порцій.

Даша навела уривок повісті Алексієвича " У війни не жіноче обличчя":

"Нам усім здавалося, що після війни, після такого людського страждання, моря сліз буде прекрасне життя. Як ми чекали цей день ... День Перемоги. І він дійсно був прекрасний. Навіть природа відчула, що в людських душах творилося. Але люди? Коли я зараз бачу злих людей, бачу егоїстів, які тільки для себе живуть, я не можу зрозуміти: як же це сталося, як це сталося?"

Даша також розповіла, що на відео ті, хто ніколи не відвернеться і не сховає очей, коли настане день Перемоги.

"Ми почнемо нове життя! Кому з гордістю я буду говорити "Здрастуй" обіймати, і стримувати сльози. А може і не стримувати…", - написала Даша Астаф'єва.

Нагадаємо, раніше MELOVIN змусив українців плакати, показавши чисте і добре серце.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Монатік врятував близьку для Наталі Могилевської людину, артистка ледь стримала сльози.

Також "Знай.ua" писав, що українські зірки не побоялися обстрілів і виступили для ЗСУ на передовій.