Танцюрист Лободи - 29-річний Назар Грабар-розповів, що російські окупанти пробралися в його будинок в Бучі і які влаштували там звірство.

Назар Грабар молодий танцюрист і модель, після того, як Росія напала на Україну, вступив до лав ЗСУ. Хлопець розповів, що побачив після того, як була звільнена Буча. Ледве стримуючи сльози, розповів, що біля його будинку валялися трупи молодих людей такого віку, як він.

"У мене більше немає вдома. У моєму будинку була база російських солдатів, конкретно в моїй квартирі. Все винесли. Але це не найстрашніше. Навколо житлового комплексу лежать тіла молодих людей, таких як я віком, пов'язані і розстріляні. Російські солдати, хоча це навіть не солдати, це просто нікчеми, ви навіть не Тварини", - емоційно висловився Назар.

"Ви навіть не тварини, у тварин є співчуття. Ви просто чмо, яке прийшло красти сковорідки і телевізори у мирних людей і людей розстрілювати. І ви називаєте себе другою армією в світі? Та Ви чмо, ви бандити, які б'ють з-під тишка. Ви вже програли цю війну", - сказав Назар.

Назар Грабар знімався в кліпах "Время и Стекло", а також танцював в балеті Світлани Лободи, запам'ятався фанатам участю в кліпі "Твої очі", співачки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, раніше у складі гурту Kalush Orchestra, який збирається представити Україну на Євробаченні відбулися зміни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Facebook і Instagram відреагували на приховування хештегів про Бучу.

Також "Знай.ua" писав, що футболіст зі збірної України Віктор Коваленко втратив друга в рідному Херсоні.